Видео: „Чудовиште“ прекина тениски меч!

Необична ситуација беше видена на тенискиот турнир во Мајами, каде Јиржи Весели и Томи Хас го имаа најчудниот гостин, односно џиновска игуана.

„Чудовиштето“ предизвика хаос, но и насмевки на лицата на гледачите и играчите, а Германецот дури и направи селфи со џиновскиот гуштер.

На крајот тоа остана и најдобар спомен за Хас, бидејќи Весели славеше со 6:7, 6:3 и 7:5.