Виц: Како среда сум

confused man

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се среќаваат двајца пријатели, па едниот му вели:

Кај си бе, брат, од кога те немам видено. Како си?

Како среда сум?

Што зборуваш бе, како е тоа?

Па така, ни ваму, ни таму сум. За нигде сум!