Венчавка од бајките: Со песна ги расплака невестата, кумата и сите останати сватови (видео)

Хрватскиот музичар Марко Шкугор објави видео од една венчална церемонија на која тој ја изведува неговата песна „Samo s tobom sam upoznao ljubav“, со која буквално до солзи ги трогна сите присутни на венчавката во црквата – од невестата и кумата, до сватовите позади.

Невестата и кумата (посебно вторава) не престануваа да ги бришат солзите од лицето, а и на останатите сватови очите им се наполнија со солзи трогнати од изведбата на Марко во придружба на гитара.

Изворно тој песната ја изведува со Оливер Драгојевиќ.