Вегетаријанка пробува месо после 22 години


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Стефани Потакис, директорка за кастинг во The Onion, нема пробламо месо цели 22 години, од времето кога била 4 одделение. Еве ја нејзината реакција кога проба месо после толку долг период.