Кога на кампување ќе ви се придружи огромна мечка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Семејното кампување течеше во најубава атмосфера, кога една голема мечка на поминување реши да ги посети и да ги поздрави камперите. Погледнете што се случуваше пред и околу шаторите.