Веган домаќинка

Емира Ковалска на несекојдневен, заводлив, провокативен и секси начин го пропагира веганството и се залага за популаризирање на овој кулинарски стил на исхрана и живеење.

Своите рецепти ги споделува на неколку интернет платформи, меѓу кои и популарните социјални мрежи, YouTube и други. А освен со своите вегански кулинарски рецепти, има со што да се пофали и од страна на атрибути.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EmiraFoods (@emirafoods) on