Ве поздрави Мишко Тасев: „Нема да ја сменеме името знамето“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Епска порака од „другарот Мишко Тасев“ – ќе ги смени сите и сите ќе ги стави „претседатели“ – и Груевски и Заев и Иванов…и сè. 😀