Видео

Ваму пешки не се оди, овој со џип зафатил (видео)

Местово е лоцирано на 30-тина километри оддалечено од Лас Вегас, во кањонот Ли. Типот во описот на видеото вели дека снимено е пред стемнување, додека кон местото се приближувала бура. Останатото, од кое запира здивот, мора да го погледнете.

Advertisements
To Top