Видео

Вака се чистело снег во Љубљана пред 53 години

Кај нас уште се трга по страна и чекаме „земјата да го голтне“ или „небото да зине и да го шмркне“. Поточно, чекаме сам да си се стопи, на 30 см од местото од кај што бил исчистен. 😉

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top