Уживај во „пензијата“, мајсторе – ретко кој го може ова и вака!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓„Ножичките“ од Герет Бејл – еден од најубавите голови во историјата на фудбалот, совршен удар од било кој агол да го гледате.