Ужас и во Неготино: Мало дете искасано од кучиња

Хорор во Неготино, четиригодишно дете искасано од куче е примено во кавадаречката општа болница.

Малото детенце било искасано во дворот на соседите.

Началникот на хируршкото одделение во кавадаречката болница за ТВ 24 вели дека станува збор за четири рани кои се третирани, по што е задржано на хируршкото одделение во болницата.