Урнебесно видео: Кенгур играше фудбал! (видео)

На натпреварот помеѓу Белконен Јунајтед и Канбера на теренот се појави кенгур кој им создаде сериозни проблеми на организаторите. Погледнете ја оваа интересна ситуација Австралија…