Сексуален алфа мажјак или нежно момче од бајките?! – Може да откриете многу според раотите кои ги САКА ВО СЕКСОТ


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Запознајте го својот љубовник и начинот на кој ве доживува.

Дали некогаш сте се запрашале зошто вашето момче е толку нежно во креветот, или зошто пак, секогаш е груб? Екпертите велат дека начинот на кој тој води љубов открива многу за него, но говори и за неговото доживување кон партнерката. Ако конечно сакате да дознаете што го влече во вашиот кревет и зошто токму така води љубов, прочитајте ги овие неколку анализи.

МАЖ КОЈ САКА НЕЖЕН СЕКС

Ако момчето преферира нежен секс исполнет со мазење, тоа не значи дека не е страствен и добар во креветот. Експертите велат дека токму тоа покажува дека му значите. Можеби е малку повнимателен и не им допушта на импулсите да го водат. Ако сакате страствен секс, дајте му го тоа до знаење, но нежно.

МАЖ КОЈ САКА ЖЕСТОК СЕКС

Нему во креветот не му се непознати простите зборови? Во текот на сексот ве гледа и неговите раце постојано се на вашето тело. Станува збор за момче кое тешко прифаќа и ги признава своите емоции. Таквите понекогаш сметаат дека сексот е едно подрачје на кое навистина сте му добри. Ако случајно му покажете дека не сте заинтересирани за секс бидејќи сте уморни, неговото его ќе биде страшно повредено. Со таквиот маж најдобро е отворено да се разговара.

МАЖ КОЈ САКА ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРА И РИЗИКУВА

Непредвидлив маж кој иницира секс дури и кога според него има неприкладни ситуации прилично е слободоумен и сигурен во себе и својата партнерка. Сака да пробува и нови пози и необични сексуални фантазии. Жената кога тогаш може да помисли дека таквиот маж не ја почитува.

МАЖ КОЈ САКА ГРУБ СЕКС

Мажот кој во креветот е жесток и дури помалку груб со минимална присутност на романтика, сексот најчесто го користи за да се ослободи од стресот. Ако тоа вас ви пречи и не сакате таков начин на секс, кажете му пред водењето љубов да направи некоја друга физичка активност за негативната енергија да не ја донесе во креветот. Проблемот е што некои момци од мали се научени дека мора да бидат вистински мажи, па така се однесуваат и во креветот. Жените кои се со такви мажи треба да бидат малку подоминантни за сексот понатаму да биде рамноправна игра.