Видео

Упорна девојка – болката не ѝ може ништо

Ако некогаш ви падне карактерот и ви треба доказ и мотивација дека упорноста се исплаќа во животот – сетете се на оваа упорна девојка која по секоја цена беше решена да го погоди „преминот“.

Работава испаѓа: „Заеби ме еднаш – срам да ти е, заеби ме два пати – срам да ми е“, ама за овој третиов пат треба да се измисли некоја нова рима.

Advertisements
To Top