УЈП повторно распродава: Автомобили за 1.000 евра, телевизори за 50 и други ствари

На 12 април Управата за јавни приходи ќе одржи наддавање за продажба на предмети запленети од даночните обврзници.

На пописот со понуди има автомобили со почетна цена од 1.000 евра, телевизори со стартна цена од 50 евра, но и други ствари кои се запленети и во сопственост на УЈП како машини за шиење, товари возила, телефони, бироа, маси, столови, алати и друго.

Подетално за ова наддавање и за листата на понудени предмети можете да прочитате ТУКА.