Уапсен бате Геле – човекот со „Мијалков јакна“ кој прв удри на Заев

Бате Геле на јавноста и беше познато и од порано, како човекот кој каде и да се појавеше, вклучително и на протестите на За заедничка Македонија, носеше јакна со ликот на Сашо Мијалков. Таа јакна ја носеше и за време на нападот во Собрание, а и денеска кога беше уапсен.