Целосно голи: Ќерките на Деми Мур и Брус Вилис позираат во када!

Ќерките на славниот актерски пар позирааат додека заедно се капеле во кадата.

Ќерките на Деми Мур и Брус Вилис познати се по контроверзното однесување, па така тие заговараат легализација на марихуаната и бараат слобода на брадавиците.

Освен тоа, девојките имаат специфична смисла за хумор, а воопшто не се страмат и од своето тело.

Тоа најдобро се гледа на нивната последна заедничка фотографија, на кој трите позираат голи во кадата.