5 работи кои ги прави несигурниот маж

Врската со несигурен маж може да биде многу напорна работа. На прво можеби изгледа подобро да е мажот несигурен, отколку претерано самоуверен. Во оваа статија ќе ги напишше работите кои ги прават мажите кои се несигурни.

Секогаш ги истражува твоите мотиви

Кога ќе му кажеш дали го сакаш или не ти верува или ти бара објаснување за тоа. Несигурен мажи сака потврда дури и откако ќе го добие нештото, а со тек на време станува многу напорен.

Љубоморен е на сите луѓе во твојот живот

Без разлика дали станува збор за вашите пријателки, семејство или колега од работа, несигурниот маж гледа проблем.

Посесивен е

Со љубомората и несигурноста скоро секогаш доаѓа посесивноста. Колку и да се трудете да му објаснете, на ваков тип маж неможете да му помогнете.

Агресивен е и непредвидлив

Кога мисли дека те губи или има причина за љубомора, несигурниот маж ја губи контролата. Читањето пораки на вашиот мобилен и празното обивинување се само почеток на лош период.

Води белешки

Колку пати си излегла со пријателките наместо со него, колку фраери си имала пред него, колку често си му кажала дека го сакаш.. Несигурниот маж константно бара докази за да ја оправда неговата несигурност.