Трогателни емоции: Бебенце прв пат го слушна гласот од неговата мајка

Малата Шарли се родила со проблеми со слухот и нејзините родители забележале дека бебенцето не реагира на звуци.

А бидејќи децата многу рано почнуваат да учат и ја развиваат својата свест и емоции со слушање, нејзините родители решиле што поскоро да побараат помош за нивната мала убавица. Кога на бебенцето му го ставиле апаратот за слушање, нејзината мајка била многу нервозна, но и полна со надеж.

Не поминало многу време, а очињата на Шарли се отвориле кога го слушнала мајчиниот глас.