Видео

Три млади гладни волци против едно мало, ама паметно куче – не е сè во силата (снимка)

Неверојатна и импресивна снимка направена во Италија, во областа Абруцо, стана вистински вирален хит на социјалните мрежи.. Во видеото може да се види како три млади волци напаѓаат куче, кога сите ќе помислат дека му нема спас, умното куче се спасува во последен момент.

To Top