Актуелно

Трамп VS. Столтенберг – „окршај“ на официјалниот НАТО доручек (видео)

Додека Столтенберг ги користеше иницијалните моменти од официјалниот доручек за куртоазни фрази и однесување, Трамп нема време за губење, па веднаш почна со „држење лекции“ за европските воени партнери на САД. Човекот си е шоумен, па тоа ти е.

Advertisements
To Top