Тоа е тоа – Деми Роуз ги има фустанот и деколтето на годината

На манифестацијата Beauty Awards 2016 која се одржа во Лондон, раскошната Деми Роуз се појави во неодолив фустан со деколте кое е чиста одлика на бомбастичен сексапил на женските гради. Дефинитивно го има и фустанот и деколтето на годината.

29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-1 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-2 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-3 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-4 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-5 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-6 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-7 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-8 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-9 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-10 29-11-demi-rose-at-beauty-awards-2016-11