Таа е најсексапилната навивачка на Манчестер Сити

Пред неколку дена Манчестер Сити, после пет порази, ја растури Барселона, што меѓу нивните навивачи предизвика еуфорија, а посебно среќна меѓу нив беше и нивната најжешка, најпосветена и најсексапилна навивачка, моделот Холи Пирс.

cvj-b8cwcaqpfip cvj-cgiwcae39zw

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

Машкиот род уште повеќе ја засака оваа бујна убавица откако се сликаше гола за многу машки списанија, а разголени фотки споделува и самата на своите социјални профили.

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

A photo posted by Holly Peers (@hollyjadepeers) on