„Свет без граници“ – новата песна со спот на Каролина Гочева во тандем со Дуке Бојаџиев


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Музиката, текстот, аранжманот и продукцијата се на проверениот талент на Дуке Бојаџиев. На кларинет е легендата Исмаил Лумановски, виолина свири Владимир Крстев, а на бас е Трајко Симоновски. Уживајте.