Студентка во Албанија ја потури министерката за образование со црвен сос


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


На Интернационалниот ден на студентите, активистката на Движењето за универзитетот ја потури со црвен сос министерската за образование, Линдита Никола. Движењето бара оставка од министерката и останатата влада поради лошите „реформи“ кои ги прават во образованието.