Студентите на Кембриџ повторно избираат задник на годината – еве ги најдобрите кадри


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Право на учество на конкурсот има секоја студентка или студент кој/а ќе си го фотографира голиот задник во рамките на факултетот. Ова се задниците кои според гласовите на жирито влегоа во финалето.

18-11-cambidge-bumbum2

18-11-cambidge-bumbum3

18-11-cambidge-bumbum4

18-11-cambidge-bumbum5

18-11-cambidge-bumbum6

18-11-cambidge-bumbum7

18-11-cambidge-bumbum8

18-11-cambidge-bumbum9

18-11-cambidge-bumbum10

18-11-cambidge-bumbum11

18-11-cambidge-bumbum12

18-11-cambidge-bumbum13

18-11-cambidge-bumbum14

18-11-cambidge-bumbum15