Српската Синди Крафорд се раслече гола за Maxim

Манекенката која поради младежот на карактеристично место и изгледот сите ја нарекуваат српската Синди Крафорд позираше гола за славното списание Maxim.

A post shared by MAXIM (@maximmag) on

Бојана Крсмановиќ изјави дека нема проблем да се разголи пред објективите и пред други луѓе, а ние на тоа можеме само да кажеме дека немаме проблем да ја промовираме во такво издание. Бесплатно, секако.

A post shared by MAXIM (@maximmag) on

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on

A post shared by MAXIM (@maximmag) on

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on