Среќа „левел милион“ – снукер удар кој успева еднаш на сто години


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


На дуелот меѓу Лианг Венбо и Жао Џинтонг, на отворениот снукер шампионат на Кина, се случи еден неверојатен успешен удар изведен од Џинтонг.

Жао на почетокот на петтиот фрејм повел со 3-0, а една од црвените топки ја внесе под навистина интересни околности, какви што не се гледаат секој ден.

Жао сакаше црвената топка да ја внесе во долната лева дупка, но ударот бил многу силен па се одби од тој дел на масата и влезе во долната десна дупка, притоа, претходно качувајќи се на работ на масата.