СРАМЕН ПОТЕГ ВО РИНГ: Го нокаутираше противникот, па му скокна на грб!


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Ретко виден неспортски потег кој ја згрози публиката беше виден на борбата помеѓу Драв Чатман и Ирвинс Ајала.

Имено, Чатман ги шокираше сите откако по завршувањето на борбата реши да сконе на нокаутираниот протувник кој лежеше на подот.

Американскиот борец скокна со двете нозе на неговиот грб, а потоа изведе салто.

Навистина срамен потег…