СПОДЕЛИ ПОЕЗИЈА: Ацо Шопов – „Грозомор“, интерпретира Никола Ристановски


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


По повод 100 години од раѓањето на македонскиот и светски поет Ацо Шопов во седиштето на УНЕСКО, и истовремено одбележување на Денот на поезијата.