Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Тино го везе Касапско оро „на четири нивоа“ (видео)

Валентино Тино Стојановски е млад талент на гитара кој е член на бендот 2Bе во кој е заедно со неговиот брат Љупче (вокал и гитара) и Синиша.

На видеото подолу е во соло верзија, на акустична гитара, на која „на четири“ комбинирани нивоа, сам ја сработува и ја везе комплицираната партитура на Касапско оро.

Advertisements
To Top