Вебкафе

Инстант карма, инстант правда – компилација од улични и кафански нокаути (видео)

Кафанските и уличните пресметки, често во алкохолизирана состојба на протагонистите, се веќе сè позачестена појава која особено стана неизоставен дел од викендите и масовните собиранки како забави, прослави, музички фестивали и слично.

Некој својски се потрудил дел од ваквите инциденти и нокаути на „инстант карма и инстант правда“ да ги компилира во едно видео. Еве го резултатот.

Advertisements
To Top