СПОДЕЛИ МУЗИКА: The Hounds – „Самосвест“, цел албум


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Екипата е прилепска, добро позната на скоро цела Македонија од нивните клупски свирки каде сè не низ државава. Нам главни фаворити „Слобода“ и „Љубов“. Кога станува збор за музика, нема потреба од прозаични зборови – препорачано да се ислуша цел албум и тоа е тоа.