СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Светот е полн со убавини“ – песна на едно детство, за сето она кое не чини на овој свет


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Текст на Васил Куновски, музика на Миодраг Божиновски, во прекрасна изведба на Маргарита Христова. А и емисијата До Ре Ми беше прекрасна.