Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Сан снова“ – ново од Васил Хаџиманов и неговиот бенд

Во продукција на Радио-телевизија Србија, ново видео на Васил Хаџиманов Бенд, овој пат за песната „Сан снова“. Васил е докажан џез композитор и клавијатурист кој од неодамна стана и вонреден професор по клавир на штипската музичка академија.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top