Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Калевала – “La Vie En Rose”, француски шарм со македонски акцент

Ако сте ги подзаборавиле, или можеби никогаш не сте ги запознале дечките од македонскиот бенд „Калевала“, кој до пред неколку години правеше одлични „живи“ свирки на скопските улици и плоштади, еве едно потсетување или запознавање со нив.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top