Со право ја сметаат за најзгодната водителка на светот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Сол Перез уште еднаш покажа зошто е оправдана сопственичка на неформалната титула „најзгодна водителка на светот“ за каква ја сметаат милиони нејзини обожаватели.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

По „жешкото“ видео во кое скока во базен, Перез позира на плажа во костим за капење и се фотографира од сите агли.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sol Perez (@lasobrideperez)