Снимка од првите тренинзи на Ѓоковиќ – има само 4 години


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Малиот Ноле на неговите први тениски тренинзи. Наградата после тренинзите била сладолед и палачинки, мерак на секое дете.