Сликите се ужасни: Следете во живо како ураганот Ирма пустоши во Флорида!

Како што беше најавено пред неколку дена, денес на 10.09.2017 година ураганот Ирма кој спаѓа во четвртата категорија на урагани ја зафати Флорида.

Во прилог може да ја проследите моменталната ситуација таму.