Skyacht One: „Летечка“ јахта и луксузен авион со дизајн од 75 милиони евра


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


„Skyacht One“ за многумина важи за најлуксузен авион на светот, а неговата елегантна внатрешност и единствен дизајн чинат 75 милиони евра.

22.1.The-Sky-Yacht1

Дрвениот ентериер, ѕвездена мапа од 14 век е единствениот мурал повеќе припаѓаат на јахта отколку на авион.

22.1.The-Sky-Yacht2

„Skyacht One“ го дизајнираше компанијата „Сото студиос“ од Калифорнија.

22.1.The-Sky-Yacht4

Нејзиниот претседател Едвард Сото изјави дека желбата на дизајнерот била внатрешноста на авионот да ја направи слична на бродовите и јахтите од минатиот век.

22.1.The-Sky-Yacht5

22.1.The-Sky-Yacht6

Дизајнот на авионот е номиниран за најдобар нов концепт меѓу бројната конкуренција.