Скрши јајце, и имаше прилика да види нешто што ретко се случува (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Скрши јајце, и доби неверојатна прилика да види нешто што се случува еднаш во милион случаи.