Скандал во Србија: На сајт за возрасни се појавило видео од Сандра Африка!?

Србите се добро познати по скандалите со нивните естрадни уметнички, а сега во еден таков скандал се најде позната пејачка Сандра Африка.

На видеото за кое јавноста во Србија тврди дека е Сандра Африка се допира по градите и меѓуножјето и во еден момент глуми оргазам.

Пејачката одлучи да зборува во јавноста за оваа видео и тврди дека девојката во видеото не е она.

На видеото не сум јас, девојката воопшто и не личи на мене. Плус тоа, имам бенка меѓу градите и тетоважи на рацете, така што секој кој е малку поинтелегентен ќе може да сфати дека не сум јас на клипот“, изјавил Сандра.

На оваа тема зборуваше и поранешниот нејзин дечка и менаџер, Александар Московљевиќ.

„Знам за тоа видео, го видов. Како некој кој долги години спиел со Сандра, одговорно тврдам дека на видеото е друга девојка“м изјави Московљевиќ.