Сите ја споредуваат со Ким Кардашијан, но таа си има свои адути


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Шениз е една од оние Инстаграм девојки кои на прв поглед личат на старлетата Ким Кардашијан, но кога подобро ќе ја погледнете, ќе сфатите дека изгледа брутално добро и си има свои автентични адути.

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on

Фрлете око и видете што има да понуди од сексапил и провокација страна оваа мома.

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on

A post shared by Sheniz H (@shenizh) on