Силјановска-Давкова ја презентираше својата претседателска визија во ОК ВМРО-ДПМНЕ во Гази Баба

Синоќа, во просториите на ОК Гази Баба на ВМРО-ДПМНЕ професорката Гордана Силјановска Давкова ги промовираше своите план и визија за Македонија како еден од кандидатите на конвенцијата за кандидат за претседател на Република Македонија.

Пред членовите професорката ги презентираше својот план и визија за Република Македонија.

Инаку претходно, професорката ја започна внатрепартиската кампања од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров.