Си поиграа со градите од Нивес Целзиус (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Пред почетокот на петтата емисија од шоуто „Твоето лице звучи познато“, жирито покажа дека се забавува и за време на исчекувањето.

„Затруби ако си спремен за нова епизода“, напиша Саша Лозар покрај сниммката на која екипата „труби“ на градите од Нивес Целзиус.

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Облечена во светликав и длабоко деколтиран фустан, Нивес првин сама „затруби“ на своите гради, а потоа тоа го направи и Марио Петрековиќ.

Додека за голем дел од публиката тоа беше забавно, имаше и такви кои го критикуваа тоа.

„Жалосно за една мајка“ и „За жал, вакви жени на јавната сцена кои заработуваат на вакви будалаштини, го фрлаат женскиот род на пониско ниво“ беа дел од критизерските коментари.