Што виде Google кога киниса по стариот пат Скопје-Куманово


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Каква глетка ги дочека погледнете ТУКА. Ајде сега нека урлаат против Google дека само во лошо светло не прикажува оние што лаат против „Медена земја“.