Што деца ќе се овие новиве генерации (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Да не биде сега „во наше време“ муабетот, ама стварно – во наше време не постоеше дете кое немаше да ја шутне топката. Па и родителиве, посебно мајкиве – чудна пасмина.