Што чудо ќе беше ова: Кавадарчани беа сведоци на чудна светлина над градот (видео)

Жителите на Кавадарци вчера вечерта, кај 20:00 часот, забележале и ја снимиле чудната и непозната светлина која доаѓала од неидентификуван објект над градот.

Светлината по кратко време исчезнала и ги оставила кавадарчани да се прашуваат што беше тоа. Жителите на Кавадарци на социјалните мрежи споделуваа фотографии од ова сведоштво.