Шокирачки будења со прописно реметење


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Зафрканција на страна, вакви шокантни будења можат да предизвикаат сериозни последици по телесното и менталното здравје. Буквално ги вадат од памет на најбесни можни начини.