Шокантно: Планина од голи луѓе и „човекот – вагина“, баткава е забеган (18+)

Естонската рап ѕвезда Томи Кеш е една од побизарните појави на интернет. Дома го знаат како „бескомпромисниот мултиталентиран уметник“ кој бегството од тешкото детство во Естонија го нашол во музиката.

А што и како прави на интернет, поточно на Инстаграм и останатите социјални мрежи, промовирајќи ја својата музика, можете да видите на сликите и видеата.

A post shared by TOMMY CASH (@tommycashworld) on